POSETITE SRBIJU, DOĐITE U NOVI SAD!

Pozivamo vas u Srbiju da ulepšate svoj osmeh i da posetite "Srpsku Atinu" ...


Srpski
Engleski
Ruski
Francuski

 

   Pored kvalitetno izrađenih zubnih nadoknada nudimo vam i besplatni smeštaj koji je udaljen svega 500m od zubne i stomatološke ordinacije. Najčešće cene radova su:

 

metalokeramička kruna

100e

akrilatna proteza

300e

vironit proteza (metalna)

600e

bezmetalna keramička kruna

300e

 

 

*Pošaljite OPT snimak cele vilice i naši doktori će ga analizirati i preporučiti vrstu rada i orijentacionu cenu.

 

  Sve informacije u vezi zubarskih radova, možete dobiti na stranici "Pitanja i odgovori". Ako nema odgovora na vaše pitanje, možete nas kontaktirati putem forme na stranici "Kontakt" a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem vremenskom roku.

Ako dolazite avionom obezbeđujemo i transfer od aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu do Novog Sada (65 km).


Nudimo vam besplatan smeštaj u apartmanu od 65m2 koji se nalazi veoma blizu laboratorije i ordinacije.


 

 

Pored velike uštede na zubarske usluge, imate još razloga da posetite Novi Sad.


  Novi Sad je dugo vremena bio centar srpske kulture, zbog čega je dobio ime „Srpska Atina“. Grad mnogih međunarodnih i domaćih privrednih, kulturnih, naučnih i sportskih manifestacija, kao i grad muzeja, galerija, biblioteka i pozorišta. Klima Novog Sada je umereno kontinentalna, tako da ima četiri godišnja doba.Novi Sad - Centar  Pored najužeg gradskog područja Novog Sada na levoj obali Dunava, urbanom području grada takođe pripadaju i Petrovaradin i Sremska Kamenica na desnoj dunavskoj obali, koji sa ostatkom grada na levoj obali reke čine jedinstvenu celinu.
U gradu se nalazi nekoliko muzeja i brojne privatne ili javne galerije. Najpoznatiji muzej je Muzej Vojvodine, Muzej Novog Sada, Galerija Matice srpske, Galerija likovne umetnosti...

 

  Novi Sad je poznat po raznim muzičkim, pozorišnim, filmskim i drugim kulturnim manifestacijama: itd. Početkom jula svake godine održava se muzički festival Exit, koji godišnje posećuje oko 150.000 ljudi iz svih krajeva sveta.

Petrovaradinska tvrdjava - Novi Sad

 


  Pored ovog festivala, Novosadski sajam privlači mnoge poslovne ljude, izrazito kada je sajam poljoprivrede u maju mesecu. U gradu postoji turistička luka kod Varadinskog mosta na koju mogu pristati brodovi koji krstare Dunavom.

  Najpoznatija građevina u Novom Sadu je Petrovaradinska tvrđava, koja  pruža odličan pogled na grad i po kojoj je nas grad prepoznatljiv. Imamo još mnogo znamenitosti, tako da je ovo fenomenalna prilika da posetite Srbiju.